8 Aralık 2014 Pazartesi

Hornet ve eşcinsel birey

Adından da tahmin edebileceğiniz üzere Hornet ve içindeki o bambaşka dünyadan bahsetmek istiyorum. Bambaşka dünya diyorum; çünkü gerçekten de öyle. Başla bir gezegenden geyler kullanıyor sanki bu hornet'i. Tabii bu sözüm herkes için değil. Bizim dünyamızdan kullanan 'insanlar' da var.

Hornet çok garip bir uygulama. Uygulamanın amacı 'Gey Sosyal Ağı' aslında program da ki Gay(TDK'ye göre artık 'gey') bizim sadece erkek eşcinseller için kullandığımız anlamdaki gey değil. Tamamı ile 'Eşcinsel Sosyal Ağı' yani programa bakış açımızı baştan kaybediyoruz :)

Peki bu uygulama bizlere ne vaat ediyor? İşte burada bazılarının devreler yanı veriyor. Aslında basit; çevrenizdeki geylerle sohbet ve buluşma imkanı sağlayan bir uygulama. Buradaki sohbet ve özellikle 'buluşma'daki kasıt farklı olunca haliyle uygulamanın pek suçu yok gibi. Sohbet ve buluşma yazısını okurken beyni yerine farklı yerleriyle düşünenler olduğu için uygulama da çığrından çıkıyor ve bazen lanet bir hale gelebiliyor. 

Hani her seferinde LGBT hakkında mücadeleci tavır vardır ya içimizde, her LGBT bireyinin doğal bir duruşu vardır. Çünkü toplumun ön yargılarıyla mücadele etmek ve var olan yaşama hakkını elde etmek hepimizin görevi. İşte bu düşünceye ve mücadele hırsına sahip olmamıza rağmen şu hornet'te ne varsa birden kaybolu veriyor. Hep bir söz vardır; Cinsel açlığın Afrika'sıdır Türkiye! diye. İşte tek bir cümleyle açıklanıyor sanırım.

Peki nerede yanlış yapıyoruz? Aslında yapılan yanlış cinsel güdülerin bastırılamayıp, libido ile birlikte bazı şeylerin önüne geçememe. Bunun yanında aşk mı yoksa sex mi arıyorsun? paradoksu da var. Aşkı sex ile karıştırdıkları için bu çıkmazın içinde 'aşk yaşayamıyorum bari libidomu dindireyim' diyerek işin içinden sıyrılıveriyor kullanıcımız. Hal bu olunca hornet de fuhuş uygulamasına dönüyor.

Saygısızca davranmalar, küçümsemeler, ön yargılardan sıkılmış bireylerin ön yargılara sahip olması, hep 'ben' içi güdüsüyle tavan yapan ego, ve erotik fotoğraflar vs ile kendini tatmin etme.

Bizim bütün dünyamız bu mu? Dünyadaki heteroseksizm ile uğraşırken neden biz, bize yakışanı yapamıyoruz? Her şeyin üstesinden gelmek için mücadele eden LGBT neden bununla mücadele edemiyor? 

'İşte biz buyuz' demek istemiyorum ama görünen köy kılavuz istemiyor. Artık önce kendimize dönüp bir bakmamız gerekiyor. Önce şu heteroseksizm tavırlardan kurtulmamız gerekiyor. Sonra neden bizler de doğru dürüst aşk yaşayamıyoruz diye sormayız.

Önce insanca düşünmek... Sonra hornet!

1 yorum:

  1. Ülkemizde bir porno sektörü yok profesyonel film cekmiyorlar ama evde kendi videolarını kayıt edip internete verenler cok..Esini aldatırken, bakire oldugu halde anal seks yapanlar, gurupca iliski, liseli kızların kaçamakları, AP videoları, gizli pasifler.Evli olupda esini aldatanlar hepsi sitemizde..


    Asagıdaki linklerden siteye girebilirsiniz SADECE TÜRK VİDEOLAR...


    >>>>> SİTEYE BURADAN GİREBİLİRSİN


    >>>>> TURK SEX



    Yerli Amator Adult Site sakirabi.com

    sakirabi.com

    YanıtlaSil